iHover 8.0 Tokio hoverboard

 

Ez valami új, ez valami egészen más! Légy Te is egy új és egyedi közlekedési mód megteremtője az új mini segway járműveinkkel! Az utcai közlekedés egy eddig ismeretlen módját próbálhatod ki: csak pattanj fel, indulj neki és válj eggyé az úttal! A burkolat alá rejtett dinamikus stabilizálási rendszernek köszönhetően a Hoverboard képes két keréken is egyensúlyozni, ezzel pedig egy új szintre emelni a kerekeken történő közlekedést. Ha el szeretnél indulni vele, csak döntsd a testsúlyodat az iránynak megfelelően, és már úton is vagy! Kanyarodni ugyanilyen egyszerű: az irányváltoztatás függvényében nyomd picit előre a lábfejed és helyezd rá mérsékelten a súlypontodat az ideális kanyarodási ív elérése érdekében!

A 8.0 Tokyo hoverbard a középhaladó kategória képviselője. Ha már kellő biztonsággal kezeled a kisebb modelleket, érdemes váltanod. Egyedi megjelenés és stílus jellemzi, a kerekek felett elhelyezett led fényor extravagáns megjelenést kölcsönöz, a beépített hangszóróknak köszönhetően pedig bluetooth-on keresztül játszhatsz le zenét bármely kompatibilis eszközről. Ezek a típusok felfújható kerekekkel rendelkeznek, így a problémamentes közlekedés garantált még a legrázósabb utakon is!

A beépített, garantáltan jó minőségű Samsung akkumulátor mellett a board-ok használata teljesen biztonságos, 15-20 kilométernyi használati időt biztosítanak, mindössze 2-3 órányi töltési idő mellett.

A mellékelt távirányító segítségével a hoverboard kezelése sose volt még ilyen egyszerű: egy gomb az aktiváláshoz, egy pedig a biztonságos leállításért felel. Minderről vizuálisan is tájékozódhatsz a visszajelző ledeknek köszönhetően! A megfelelő láthatóságról a burkolat alá rejtett led világítás gondoskodik.

Fejezd ki egyedi stílusodat a neked megfelelő színben és mintázatban pompázó Hoverboard-al! Válassz az alapszínek közül (New York), vagy ha igazán szereted a feltűnést, válogass az extravagáns, krómozott változatokból (London)! Ha pedig ez sem elég, pörgesd fel a bulit a bluetooth-os hangszóróval felszerelt Tokyo modellek valamelyikével!

 

Hoverboard termékspecifikáció

Vezérlés:Harmadik generációs, szuper intelligens

Akkumulátor:SAMSUNG 36V, 4400 mAh

Motor:2*250W magas minőségű, kefe nélküli

Váz:Alumíniumötvözet, burkolata ABS műanyag

Kerekek:8″ (20.3 cm), felfújható

Hatótávolság:15-20 km

Sebesség:Max. 10-15 km/h (terheléstől, útviszonyoktól függően)

Terhelhetőség:Min. 20, max. 120 kg

Kapaszkodó képesség:20°

Talpmagasság:40 mm

Fordulási kör:0°

Por és vízállóság:IP54 szabvány szerint por, illetve fröccsenésálló

Töltési idő:1,5-2 óra

Méretek:Magasság: 178 mm;

Hossz: 584 mm;

Szélesség: 186 mm

Súly Br/Net:15/13.5 Kg

Zenelejátszás:Beépített bluetooth hangszórokon keresztül

 

Fogyasztói bruttó ára:138.000 Ft

 

Forrás:www.ultimate-ebike.com